Alwin: ‘Na 25 jaar heb ik hier het gevoel: ik ga naar mijn werk toe’

Als je gewend bent om altijd voor je werk onderweg te zijn, dan heb je helemaal geen vaste werkplek nodig. Totdat er een nieuwe uitdaging op je pad komt. Eentje die je niet zomaar kunt laten schieten. Dit overkomt Alwin Verdult. Hij wordt marketing- en salesmanager bij Cladding Point en kiest voor een werkplek bij bedrijfsverzamelgebouw Loods52 in Bergen op Zoom. 

Gedeeltelijk op de weg, gedeeltelijk op kantoor, zo vervult Alwin momenteel zijn werkdagen. “Cladding Point is gevestigd in Elst. Ver weg van Bergen op Zoom, dus ben ik in eerste instantie vanuit huis gaan werken. Als je veel thuis werkt, is dat best een eenzaam gebeuren. Ik ben graag onder de mensen.”

‘Ik heb een mooie werkplek en kan gaan en staan waar ik wil.’

Prettige werkomgeving

Alwin gaat op zoek naar een werkwijze die goed bij hem past. Hij raakt in gesprek met verhuurder en vriend Erik Vleghels en besluit bij Loods52 te gaan proefdraaien. “Ik ben nooit meer weggegaan.” Waar hij zo enthousiast van wordt? “Ik heb een mooie werkplek en kan gaan en staan waar ik wil. Aan de raamzijde heb ik veel daglicht en er is beweging. Het pand is reeds helemaal verbouwd, modern ingericht en van alle gemakken voorzien: vergaderruimtes, voldoende parkeergelegenheden, een perfecte ligging. En het is één minuut van mijn huis vandaan.”

‘Als ik mijn laptop aan het einde van de dag dichtklap, dan ben ik echt klaar!’

Iedereen doet wat anders

Het contact onderling spreekt Alwin enorm aan. ‘Als je thuiswerkt dan begin je op maandagochtend met werken. Hier komen mensen naar je toe om te vragen hoe je weekend is geweest. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken. Iedereen doet wat anders! Dat maakt dat je vraagstukken op een interessante manier kunt bespreken. Ik merk dat vooral de jonge ondernemers daar behoefte aan hebben.” Alwin benadrukt dat hij werk en privé op deze manier perfect in balans kan houden. “Voor het eerst ga ik naar mijn werk toe! Als ik mijn laptop aan het einde van de dag dichtklap, dan ben ik echt klaar!”

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf op https://claddingpoint.nl/

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660