Danny: ‘De lichtinval, uitkijk en ruimte: hier kan ik in alle rust werken.’

Danny Bogers begon zijn e-learning bedrijf Doing Better als eenpitter en heeft inmiddels een mooi team van mensen om zich heen verzameld. Wel vraagt een groter team om meer ruimte. Gelukkig heeft Danny binnen Loods52 de kans gekregen uit te breiden: ‘Nu valt echt alles op z’n plek: dit geeft écht rust in je hoofd.’ 


Gezien zijn gedachten, soms overuren draaien, is juist die rust voor Danny van uiterst belang. Na 8,5 jaar ondernemen is zijn ambitie flink gegroeid. Danny: “Met e-learning kun je echt het verschil maken in het bedrijfsleven. Daar ondersteunen wij in en inmiddels is daar een enorme vraag naar.” Dat zorgt ervoor dat Danny letterlijk uit zijn jasje is gegroeid. 

‘De uitstraling van het pand is echt een pluspunt: ik durf hier mensen te ontvangen’

Groeiplannen

De groeiplannen van Doing Better liepen synchroon met de uitbreidingsplannen van Loods52. Win, win dus! Danny: “Een nieuwe ruimte was echt nodig om te kunnen groeien. De lichtinval, uitkijk en ruimte: hier kan ik écht in alle rust werken.” Danny benadrukt dat hij dit echt te danken heeft aan zijn verhuurder. “Mijn complimenten voor Erik! Hij denkt echt met je mee in oplossingen en mogelijkheden. Enerzijds met de verhuizing naar een groter kantoor. Anderzijds met de inrichting van de ruimtes.”

‘Voorheen ging ik met appelflappen naar een klant toe, nu is dat andersom’

Uitstraling

Nog een reden waarom Danny graag op deze plek onderneemt: “De uitstraling van het pand is een enorm pluspunt. Ik durf hier mensen te ontvangen. Ik heb er de ruimte voor, maar het heeft ook nog eens een enorm professionele uitstraling. Voorheen ging ik met appelflappen naar een klant toe, nu is dat andersom.” Ook is Danny erg te spreken over het onderling contact met andere ondernemers binnen Loods52. “Je hebt gewoon collega’s! Je helpt elkaar als het even nodig is. Zo nu en dan lunchen we samen of staat er een uitje op de planning. Of we nu een potje gaan bowlen of samen een pilsje drinken, het is altijd even gezellig!”

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf op https://doingbetter.nl/

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660