Marchel: ‘Als ondernemer kun je best eenzaam zijn; in een verzamelpand doe je het samen’

De altijd vrolijke Marchel van Dijke komt niet gauw onopgemerkt Loods52 binnengestapt. Sterker nog, hij kijkt uit naar het moment in de ochtend dat hij zijn collega’s een goede dag kan wensen. Hij wandelt de kantoren langs in de richting van de loods om zijn werkdag daar te starten. Met zijn bedrijf Outdoor Camper Vans bouwt hij jonge vw t5/t6 bussen om naar een camper. Iets wat hij met liefde vanuit deze locatie doet. 

Juist het sociale aspect is voor Marchel een belangrijke reden om vanuit Loods52 zijn bedrijf te runnen. “Als ondernemer kun je best eenzaam zijn; in een verzamelpand doe je het samen. De één ontwerpt websites, de ander werkt in de reclamewereld… Als je eens hulp kunt gebruiken is er altijd wel iemand bij wie je aan de bel kunt trekken.”

Flexibiliteit 


Daarnaast biedt het Marchel ook een stukje veiligheid: “Je leert elkaar echt goed kennen en je kunt je verhaal bij een ander kwijt.” Marchel is één van de jongste huurders binnen Loods52. “Ik heb veel steun gehad van verhuurder Erik, daar ben ik hem enorm dankbaar voor. Hij heeft me echt op het hart gedrukt: ga gewoon beginnen en kijk hoe het loopt… Had ik meer opslagruimte nodig, dan dacht hij meteen met mij mee om dit te kunnen realiseren.”

‘Het bedrijfsverzamelpand is netjes, modern en helemaal up-to-date.’

Positief aanzien

Marchels passie voor het ontwerpen van camper busjes komt niet uit de lucht vallen. “Ik ben gek op ‘the way of life’. Met een camper busje kun je zoveel mooie plekken ontdekken. We gaan er dan ook geregeld zelf op uit. Het fijne is dat er altijd collega’s bij Loods52 aanwezig zijn om post in ontvangst te nemen. Leveranciers staan nooit voor een dichte deur. Ook als ik eens een kantoor- of vergaderruimte nodig heb, dan is deze altijd beschikbaar om in gebruik te nemen.” Daarnaast is het pand een positief aanzien voor mensen die ik hier verwelkom. “Het bedrijfsverzamelpand is netjes, modern en helemaal up-to-date.”

Kijk voor meer informatie op de website https://www.outdoorcampervans.nl/

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660