Robert: ‘Dit is een perfecte locatie tussen belangrijke havens als Antwerpen, Rotterdam, Moerdijk en Vlissingen’

De maritieme sector: het is de branche waarin Robert Kort met zijn bedrijf Bokort groot is geworden. Met zijn bedrijf levert hij technische materialen aan offshore schepen in diverse havens. Je kunt je voorstellen dat ondernemen vanuit een bedrijfsverzamelpand in het middelpunt van belangrijke havens als Antwerpen, Rotterdam, Moerdijk en Vlissingen een pronkstuk op het werk is. Maar dat niet alleen, er zijn meer redenen waarom Robert koos voor Loods52.

Met ruim 8 jaar ondernemen vanuit deze locatie, mag Robert zich de langste huurder van het bedrijfsverzamelpand noemen. Robert lachend: “Ik heb alle verbouwingen meegemaakt.” Onlangs nog, waarna hij een mooie switch naar de lichte ruimte aan de zijkant van het pand heeft gemaakt. Op de groei, want Robert werkt inmiddels samen in een team van vier medewerkers. 

Afwisseling

Robert is lang niet altijd bij Loods52 te vinden: “Ons werk is heel afwisselend. Als wij lokale projecten doen, bijvoorbeeld in de haven van Vlissingen, dan werken we met regelmaat op locatie. Met een coördinerend oog houden wij in de gaten of alles goed verloopt.” Robert benadrukt dat hij zijn basiswerkplek wel dichtbij huis en in de buurt van de school van zijn kinderen wil hebben. “Wat dat betreft ben ik echt een familieman: in de weekenden sporten we samen en als het kan haalt mijn vrouw of ik de kinderen van school.”

‘Het is hier zo goed geregeld: ‘s ochtends zet ik een kop koffie en ik ga aan de slag!’

All-in-concept

Ondanks de kleine afstand van huis, biedt een ruimte in een verzamelpand wel de mogelijkheid om klanten op locatie te kunnen ontvangen. “De bereikbaarheid is goed, er is voldoende parkeergelegenheid en ik ben erg te spreken over het all-in-concept van Loods52. Ik hoef me geen enkel moment zorgen te maken of het kantoor is schoongemaakt of dat de koelkast gevuld is. Als ik buiten de deur op afspraak ben, dan nemen collega’s zonder moeite een pakketje in ontvangst. Het is hier zo goed geregeld, dat ik alleen maar met mijn werk bezig hoef te zijn: ‘s ochtends zet ik een kop koffie en ik ga aan de slag!”

Kijk voor meer informatie op de website https://www.bokort.nl/

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660