Coworking

In onze gedeelde kantoorruimte werkt u samen met gelijkgestemden in een zakelijke professionele omgeving en ontspannen sfeer.

Opties voor coworking

Kies voor een vaste werkplek of ga voor een flexplek. Ontdek welke werkplek bij u past.

Flexplek

Wilt u flexibel, maar wel op een professionele locatie werken? Op een locatie waar u klanten kunt ontvangen? Wij bieden flexplekken aan.

Vaste werkplek

Wilt u profiteren van de voordelen van coworking, maar wel op een vaste werkplek? Bij ons is alles voor u geregeld.

Alles geregeld op één locatie

SPREEK- EN VERGADERRUIMTE

Maak gebruik van onze spreek- en vergaderruimte. Zeker in combinatie met onze werkplekken is een bijeenkomst of een hele dag intensief werken en vergaderen eenvoudig te realiseren.

VESTIGINGS- OF POSTADRES

Gebruik ons adres om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Wij ontvangen de post en sturen dit door naar een adres naar keuze.

LOUNGERUIMTE / KOFFIE CORNER

Ontvang uw relaties in een ontspannen sfeer onder het genot van koffie of thee. Of gebruik hier de lunch samen met collega ondernemers. In de zomer kan dit op ons buitenterras.

WIFI / IT OMGEVING

Werken via wifi of met een vaste aansluiting. Per bedrijf of kantoorunit faciliteren we een gescheiden netwerkomgeving.

Bereikbaarheid & parkeren

Doordat onze locatie vlakbij knooppunt A4/A58 ligt is het ook gemakkelijk voor vrachtverkeer vanuit verschillende richtingen (Rotterdam / Antwerpen) Loods52 te bereiken. Er kan op eigen terrein geladen of gelost worden. Ook is er ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar.

Wat klanten over Loods52 zeggen:

Robert Kort
Robert KortBokort
Lees verder
Het is hier zo goed geregeld: ‘s ochtends zet ik een kop koffie en ik ga aan de slag!’ De maritieme sector: het is de branche waarin Robert Kort met zijn bedrijf Bokort groot is geworden. Met zijn bedrijf levert hij technische materialen aan offshore schepen in diverse havens.
Alwin Verdult
Alwin VerdultCladding point
Lees verder
Gedeeltelijk op de weg, gedeeltelijk op kantoor, zo vervult Alwin momenteel zijn werkdagen. “Cladding Point is gevestigd in Elst. Ver weg van Bergen op Zoom, dus ben ik in eerste instantie vanuit huis gaan werken. Als je veel thuis werkt, is dat best een eenzaam gebeuren. Ik ben graag onder de mensen.” 
Danny Bogers
Danny BogersDoingbetter
Lees verder
Danny Bogers begon zijn e-learning bedrijf Doing Better als eenpitter en heeft inmiddels een mooi team van mensen om zich heen verzameld. Wel vraagt een groter team om meer ruimte. Gelukkig heeft Danny binnen Loods52 de kans gekregen uit te breiden: ‘Nu valt echt alles op z’n plek: dit geeft écht rust in je hoofd.’ 
Marchel van Dijke
Marchel van DijkeOutdoor Camper Vans
Lees verder
De altijd vrolijke Marchel van Dijke komt niet gauw onopgemerkt Loods52 binnengestapt. Sterker nog, hij kijkt uit naar het moment in de ochtend dat hij zijn collega’s een goede dag kan wensen. Hij wandelt de kantoren langs in de richting van de loods om zijn werkdag daar te starten.

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660