Kantoorruimte

Profiteer van supersnelle wifi, gratis parkeren voor de deur en volledige uitgeruste kantoorruimtes. Vind een ruimte die perfect bij uw wensen aansluit. 

Opties voor kantoorruimte

Bepaal zelf voor hoe lang, in welke frequentie en met hoeveel mensen u de kantoorruimte in gebruikneemt. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee voor de beste mogelijkheden om uw business te versterken.

Alles geregeld

Wilt u van A tot Z ontzorgd worden? Alles is geregeld als u kiest voor een volledig gemeubileerd kantoor bij Loods52.

Aangepast kantoor

Een privé kantoorruimte die u geheel naar eigen stijl kunt inrichten.

Vaste werkplek

Wilt u werken in onze gedeelde kantoorruimte? Ga dan voor een vaste werkplek.

Faciliteiten & Services

CAMERA / BEWAKING

Loods52 is voorzien van een alarmsysteem en veiligheidscamera’s op strategische plekken.

VESTIGINGS- OF POSTADRES

Gebruik ons adres om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Wij ontvangen de post en sturen dit door naar een adres naar keuze.

SPREEK- EN VERGADERRUIMTE

Maak gebruik van onze spreek- en vergaderruimte. Zeker in combinatie met onze werkplekken is een bijeenkomst of een hele dag intensief werken en vergaderen eenvoudig te realiseren.

WIFI / IT OMGEVING

Werken via wifi of met een vaste aansluiting. Per bedrijf of kantoorunit faciliteren we een gescheiden netwerkomgeving.

LOUNGERUIMTE / KOFFIE CORNER

Ontvang uw relaties in een ontspannen sfeer onder het genot van koffie of thee. Of gebruik hier de lunch samen met collega ondernemers. In de zomer kan dit op ons buitenterras.

PAKKET ONTVANGST

Wij kunnen pakketten en goederen van uw leveranciers in ontvangst nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid & parkeren

Doordat onze locatie vlakbij knooppunt A4/A58 ligt is het ook gemakkelijk voor vrachtverkeer vanuit verschillende richtingen (Rotterdam / Antwerpen) Loods52 te bereiken. Er kan op eigen terrein geladen of gelost worden. Ook is er ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar.

Wat klanten over Loods52 zeggen:

Robert Kort
Robert KortBokort
Lees verder
Het is hier zo goed geregeld: ‘s ochtends zet ik een kop koffie en ik ga aan de slag!’ De maritieme sector: het is de branche waarin Robert Kort met zijn bedrijf Bokort groot is geworden. Met zijn bedrijf levert hij technische materialen aan offshore schepen in diverse havens.
Alwin Verdult
Alwin VerdultCladding point
Lees verder
Gedeeltelijk op de weg, gedeeltelijk op kantoor, zo vervult Alwin momenteel zijn werkdagen. “Cladding Point is gevestigd in Elst. Ver weg van Bergen op Zoom, dus ben ik in eerste instantie vanuit huis gaan werken. Als je veel thuis werkt, is dat best een eenzaam gebeuren. Ik ben graag onder de mensen.” 
Danny Bogers
Danny BogersDoingbetter
Lees verder
Danny Bogers begon zijn e-learning bedrijf Doing Better als eenpitter en heeft inmiddels een mooi team van mensen om zich heen verzameld. Wel vraagt een groter team om meer ruimte. Gelukkig heeft Danny binnen Loods52 de kans gekregen uit te breiden: ‘Nu valt echt alles op z’n plek: dit geeft écht rust in je hoofd.’ 
Marchel van Dijke
Marchel van DijkeOutdoor Camper Vans
Lees verder
De altijd vrolijke Marchel van Dijke komt niet gauw onopgemerkt Loods52 binnengestapt. Sterker nog, hij kijkt uit naar het moment in de ochtend dat hij zijn collega’s een goede dag kan wensen. Hij wandelt de kantoren langs in de richting van de loods om zijn werkdag daar te starten.

Ontvang een prijsopgave

Wat gebeurt hierna?

Heb je nog vragen of opmerkingen over Loods52? Neem dan contact ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk!

Erik Vleghels

+31(0)164-248660