Kantoorruimte

Flexibele kantoorruimte / vast werkplek

Wil je een professionele flexplek huren in Bergen op Zoom? Loods52 biedt volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn. Koffie, thee, parkeren en het snelle draadloos netwerk zijn de gratis faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Ben je op zoek naar een flexibele werkplek? Naar een omgevig waar je klanten in een professionele vergaderruimte kunt ontvangen? Dan biedt Loods52 de perfecte oplossing.

Kantoorruimte of kantoorunit

Loods 52 bevindt zich op een toplocatie in Bergen op Zoom. Goed bereikbaar vanaf zowel de snelweg (knooppunt A4/A58) als vanuit het centrum. En er is voldoende parkeergelegenheid op en dichtbij het terrein. Ook is er een bushalte direct voor de deur met verbinding van en naar het treinstation.

Onze werkomgeving is modern, duurzaam en voorzien van alle gemakken. Werkplekken zijn professioneel en instap klaar. Voor een afspraak met een klant of werkoverleg met collega’s, reserveer je de vergaderruimte.

De perfecte combinatie van kantoor- en opslagruimte, vind je bij Loods52. Ruimtes zo groot als een kast tot opslagunits voor grotere voorraden en goederen op pallets. Onze kasten en units zijn droog, schoon en voorzien van legplanken.

Interesse?

Je bent van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven bij Loods52. Graag wel even van tevoren bellen: 06 53 95 60 25. Of vul ons contactformulier in en we nemen direct contact met je op. Mailen kan ook: info@loods-52.nl