Opslagruimte

De perfecte combinatie van kantoor- en opslagruimte vind je bij Loods52. Ruimtes zo groot als een kast tot opslagunits voor grotere voorraden en goederen op pallets. Onze kasten en units zijn droog, schoon en voorzien van legplanken.

Of kies voor de bedrijfsruimte met eigen ingang en roldeur. Kantoor- en opslagruimte m2 nog zelf te bepalen, totaal oppervlakte circa 245m2. Met de voordelen en gebruik van de gezamenlijke faciliteiten. (koffie/thee, pantry, wifi, vergaderruimte, parking etc)

Bedrijven of ZZP’ers gebruiken de opslag voor bijvoorbeeld (web)winkel en groothandels voorraden, gereedschap-,  onderdelen- en materialen opslag. De open ruimte wordt gebruikt voor de ontvangst en uitlevering van goederen.

Loods52 is voorzien van een bewakingssysteem en veiligheidscamera’s op strategische plekken.

Doordat onze locatie vlakbij knooppunt A4/A58  ligt is het gemakkelijk voor vrachtverkeer vanuit verschillende richtingen (Rotterdam / Antwerpen) Loods52 te bereiken. Er kan op eigen terrein geladen of gelost worden.

Informeer naar de beschikbare ruimte en units via ons contactformulier en we nemen direct contact op. Bellen kan ook op 06 53 95 60 25 of stuur een email naar  info@loods-52.nl